Få hjælp af FPU

FPU kan hjælpe dig i hele karrieren

Får du egentlig det hele ud af være medlem af FPU? Eller overvejer du, om du kan bruge et medlemskab til noget?

Som medlem af FPU får du adgang til en lang række services, der er skræddersyet til dig i luftfart. Vores ekspertise går mere end 50 år tilbage, og vores valgte og ansatte har enten gjort karriere i cockpit og kabine eller har en relevant uddannelse som advokat.

Vi kender luftfartsbranchen ind og ud, og vi sidder klar til at hjælpe dig med alle aspekter af en lang og god karriere, så du kan koncentrere dig om din faglighed og få det bedste ud af dit arbejdsliv. Med os i ryggen bliver du aldrig snydt, ligesom du får den stærkeste faglige repræsentation i branchen.

FPU forhandler din overenskomst, og vi står altid klar, hvis du støder på et problem i dit arbejdsliv. Vi hjælper dig, hvis du skifter job og har brug for hjælp til kontrakten eller lønforhandlingen, og vi griber dig, hvis du kommer ud for en ulykke eller er ansat i et konkursramt luftfartsselskab.

Find den hjælp, du har brug for

For at få glæde af alle vores tilbud og services, skal du være medlem af FPU. Det er således vigtigt, at du melder dig ind i FPU, inden du kommer ud for en arbejdsskade eller får brug for enten juridisk rådgivning eller kontraktgennemlæsning. Hvis vi skal hjælpe dig, skal du nemlig være medlem, før skaden sker.

Er du allerede medlem? Find hjælp på listen herunder.

Bliv medlem og få hjælp

Hvis du vil have juridisk rygdækning og faglig repræsentation gennem hele karrieren, skal du melde dig i FPU.