Faglig rådgivning

Forside » Få hjælp af FPU » Faglig rådgivning

Tag FPU med på råd

Siden 1970 har FPU kæmpet for ordnede løn- og ansættelsesvilkår for piloter og kabineansatte. Vi har efterhånden set det meste, og vi kender til stort set alle sider af dansk luftfart. Derfor er der rigtig god grund til at tage FPU med på råd, hvis du står ved en skillevej i din karriere eller har brug for et fagligt råd til livet som pilot eller kabineansat.

Vores medlemmer henvender sig typisk, når de er på udkig efter et arbejde i luftfart eller er blevet tilbudt et nyt. Vi tilbyder derfor alle medlemmer at kigge en ansættelseskontrakt igennem, før du skriver under, ligesom vi med jævne mellemrum afholder jobansøgningskurser for ledige piloter.

Vi står også klar, hvis du mister motivationen for dit arbejde, oplever et dårligt arbejdsmiljø eller har spørgsmål angående dine rettigheder, kontraktlige forpligtigelser eller branchen i sin helhed. Vi hjælper alle medlemmer, uanset om du er ansat på en FPU-overenskomst eller ej, og hvis der er brug for det, tager vi gerne en dialog med din arbejdsgiver.

Som FPU'er har du eksperterne lige ved hånden

Har du brug for et godt råd til karrieren? Eller har du svært ved at fortolke din overenskomst eller kontrakt? Som medlem af FPU har du altid vores dygtige folk lige ved hånden, så du aldrig står alene.

Få rabat på karriererådgivning hos Spørg Piloten

Vidste du, at alle pilot-medlemmer i FPU kan spare 30% på personlig rådgivning, coaching eller kursusforløb hos vores samarbejdspartner Spørg Piloten?

Uanset om du er nyuddannet, ledig eller en meget erfaren pilot, kan det give god mening at stoppe op og overveje dit næste skridt i karrieren. Og oftest er der god hjælp at hente, hvis du begynder på et forløb med Spørg Piloten.

Her kan du få personlig rådgivning og coaching eller tilmelde dig kurser med pilotkollegaer fra branchen, som står i en lignende situation som dig. Underviserne hos Spørg Piloten har en bred erfaring fra luftfart, men du kan også trække på kræfter inden for helt andre fagligheder som eksempelvis sports- og præstationspsykologien.

Alle medlemmer kan naturligvis også få en gratis snak med FPU’s ansatte om karrieren, men hvis du er på udkig efter et længere og mere dybbegående forløb med karriererådgivning, anbefaler vi, at du tager kontakt til Spørg Piloten.

Find dit medlemskab i FPU

Få hjælp til kontrakten

Har du fået tilbudt et job i luftfart? Stort tillykke!

Husk, at du som FPU’er kan få hjælp til at nærlæse ansættelseskontrakten, så du ikke bliver snydt eller underbyder resten af branchen.

Har du et godt arbejdsmiljø?

Du skal have det godt og føle dig tryg, når du går på arbejde.

Derfor er FPU dybt engageret i kampen for et bedre arbejdsmiljø for alle ansatte i luftfart. Du kan finde gode råd og læse mere om vores indsatser via knappen herunder.

Find relevante kurser og arrangementer

Har du brug for hjælp til jobansøgningen eller CV-skrivningen? Eller er du på udkig efter spændende oplæg fra din branche?

FPU afholder med jævne mellemrum relevante jobansøgningskurser og talks med interessante personer og perspektiver fra branchen.

Forstå din overenskomst

FPU har mere end 30 overenskomster i luftfart, og vi ved derfor, hvordan en aftale skal læses og forstås.

Hvis du er ansat på en FPU-overenskomst kan du altid kontakte dine lokale tillidsrepræsentanter eller FPU direkte, hvis du er i tvivl om indholdet.

Har du brug for os?

FPU er altid kun et opkald eller en mail væk.

Ring på 3613 2515 eller send en mail via knappen herunder.