Karriererådgivning til piloter

Forside » Medlemsfordele » Karriererådgivning til piloter

Få rabat på karriererådgivning hos Spørg Piloten

Er du det helt rigtige sted i din karriere? Eller har du svært ved at lande det første job i luftfart? Pilot-medlemmerne i FPU befinder sig vidt forskellige steder på karrierestigen, og det er meget forskelligt fra pilot til pilot, hvad vedkommende egentlig søger.

Uanset din situation kan det være en god idé at få vejledning af en professionel, der kender cockpittet og din branche. I fællesskab er det nemlig lettere at finde ud af, hvordan du opfylder dine ambitioner.

Du kan selvfølgelig altid trække på de dygtige kræfter i FPU, hvis du ønsker en faglig snak om din karriere. Vi deler gerne ud af gode råd til jobansøgningen, ligesom vi altid står klar, hvis der opstår noget akut.

Hvis du til gengæld har brug for en meget dybdegående samtale eller et decideret jobansøgningsforløb, anbefaler vi, at du tilkøber karriererådgivning gennem vores gode samarbejdspartner Spørg Piloten. Holdet bag har nemlig tiden og kvalifikationerne til at gå helhjertet ind i din situation og bidrage med deres konkrete erfaringer og beviste teknikker.

Takket være vores samarbejde med Spørg Piloten får alle FPU-medlemmer hele 30% i rabat på både kurser, coaching og rådgivning. Inden du forpligter dig til noget hos Spørg Piloten, får du også en introsamtale uden beregning, så du ved, om det er noget for dig.

Hvem er Spørg Piloten?

Måske ringer navnet Spørg Piloten en klokke hos dig. Hjemmesiden af samme navn er i hvert fald et velkendt site i dansk luftfart.

Siden 2009 har et hold af passionerede mennesker forsøgt at udbrede information og kendskab til branchen ved at besvare luftfartsrelaterede spørgsmål fra både kollegaer og passagerer.

I dag har Spørg Piloten udviklet sig til at være meget mere end en informationsside. Der bliver stadigvæk besvaret undrende spørgsmål om luftfart og livet som pilot, men holdet bag Spørg Piloten har gjort en stor indsats for at tilbyde særligt piloter mere end det.

Spørg Piloten har siden 2020 været ejet af Kukka Lindqvist Westerdahl og Søren Lindqvist Westerdahl. Kukka er uddannet indenfor marketing, er privat pilot og har tidligere arbejdet i kabinen, mens Søren til dagligt er luftkaptajn på 787’eren med base i London og jurastuderende på SDU.

Herudover er et helt hold af freelanceskribenter og -undervisere tilknyttet Spørg Piloten, og det er blandt andet dem, der besvarer spørgsmål om luftfartsbranchen og tilbyder kurser eller rådgivning. Gode og beviste services, som alle FPU-medlemmer får 30% rabat på.

Forbundssekretær Kasper Svendsen (tv.) sammen med Kukka og Søren Lindqvist Westerdahl fra Spørg Piloten.

Bliv medlem af FPU

Hvis du vil have 30% på rådgivning og kurser gennem Spørg Piloten, skal du bare melde dig ind i FPU. Find dit medlemskab og få adgang til en lang række kontante fordele.

Hvad tilbyder Spørg Piloten?

Hos Spørg Piloten kan de fleste piloter i dansk luftfart finde et relevant kursus eller tilbud. Der kan både arrangeres personlig rådgivning, ligesom man kan tilmelde sig gruppeforløb, hvor kollegaer i lignende situationer også deltager.

Med jævne mellemrum vil Spørg Piloten og FPU også arrangere kurser eller netværksgrupper eksklusivt for FPU-medlemmer. Du kan altid spørge FPU ved at skrive til fpu@flyvebranchen.dk, hvis du er interesseret i et kursus. Du kan også besøge vores kursusoversigt her, hvor du kan se alle kommende arrangementer i din fagforening.

Al rådgivning, coaching og kurser hos Spørg Piloten kan tilpasses til lige netop din jobsituation og dit sted i karrieren. Derfor kan du finde hjælp, uanset om du er nyuddannet, jobsøgende eller bare er i tvivl om dit næste skridt i karrieren. Uanset hvad du søger, er det en god idé at række ud i så god tid som muligt til Spørg Piloten. 

Inden du forpligter dig til et længere forløb hos Spørg Piloten, får du en introsamtale uden beregning, så I sammen kan finde ud af, om du får noget ud af at købe rådgivning eller kurser.

Gennem samarbejdet med Spørg Piloten håber FPU, at alle piloter i dansk luftfart finder ansættelse i branchen og får en større arbejdsglæde og motivation.

Karriererådgivning

Uanset om du er nyuddannet pilot, søger nye udfordringer eller har brug for en tænkepause efter mange år i cockpittet, kan det være en god idé at få sparring af en professionel.

Hos Spørg Piloten kan du få en-til-en rådgivning fra en kyndig pilot, der kan skræddersy et forløb til netop din situation. Som FPU’er får du 30% rabat på timeprisen.

Interview, CV og ansøgningstræning

Har du brug for en hjælpende hånd til at lande dit første job i luftfart? Gennem FPU får du rabat på Spørg Pilotens meget roste ansøgningsforløb, der både vejleder dig i kunsten i at skrive en god ansøgning og i at gøre den rigtige figur til jobsamtalen.

Mentaltræning for piloter

Gennem Spørg Piloten kan alle FPU-medlemmer få rabat på personlig coaching og mentaltræning. Der kan skræddersyes længere forløb efter behov med Spørg Pilotens dygtige professionelle, der blandt andet trækker på deres erfaringer fra elitesport.

Kontaktformular til Spørg Piloten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Find dit medlemskab i FPU