Støtteerklæring fra Dansk Jernbaneforbund til piloterne i North Flying

Hovedbestyrelsen i Dansk Jernbaneforbund har udsendt følgende støtteerklæring til de organiserede piloter i flyselskabet North Flying, der i sidste uge mistede deres arbejde under en lovlig konflikt. Læs hele erklæringen her.

STØTTEERKLÆRING

“Vi, hovedbestyrelsen i Dansk Jernbaneforbund som er en del af brancheorganisationen luftfart & jernbane, tager på det kraftigste afstand til den meget aggressive adfærd fra ledelsen i flyselskabet North Flying.

Piloterne i North Flying har varslet en helt lovlig og sædvanlig konflikt mod deres arbejdsgiver. Disse piloter har også ret til et anstændigt arbejdsliv, forhold og løn.

En adfærd, som denne, er en direkte hån mod den danske model, og vi sender de varmeste tanker til vores kollegaer på transportområdet.

Vi støtter jeres kamp!”

Hovedbestyrelsen, Dansk Jernbaneforbund
Valby, 29. august 2023

Del denne artikel fra FPU på:

Læs også

Pas på dig selv

Med FPUs kollektive fritidsulykkesforsikring er du sikret mod ulykker i fritiden. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed

Nyhedsbrev: 2024 er i fuld gang

Hvordan ser fremtiden for dansk luftfart ud? FPU inviterer til gratis medlemsarrangement, hvor vi håber at blive klogere på netop fremtidens luftfart.