Kollektiv fritidsulykkesforsikring

Vi får de bedste priser sammen

Som Danmarks største fagforening for flyvende bekymrer FPU sig om hele din hverdag. Din arbejdstid og forholdene på jobbet men også din fritid og personlige interesser.

Det er vigtigt, at du kan leve dit liv, som du ønsker det, og samtidig være ordentlig sikret, hvis uheldet skulle ske. Derfor har vi indgået en aftale med forsikringsselskabet Tryg om en kollektiv fritidsulykkesforsikring, som giver dig økonomisk erstatning, hvis der sker dig noget i din fritid.

Fritidsulykkesforsikringen er en kollektiv ordning, hvilket betyder, at alle er forsikret til samme pris – uanset alder, køn og eventuel sygdom/invaliditet. Forsikringen dækker i tilfælde af fysiske eller psykiske mén, behandling af skader hos eksempelvis fysioterapeut eller kiropraktor og dødsfald i forbindelse med ulykker.

Alle FPU-medlemmer med bopæl i et EU/EØS-land kan blive omfattet af forsikringen, som kun koster 43 kroner om måneder. Pengene bliver automatisk trukket sammen med dit kontingent, hvis du er tilmeldt forsikringen.

Den skarpe pris kan kun lade sig gøre, fordi vi er så mange, der deler regningen og dermed hjælper hinanden ved ulykker og skader.

Alt du skal vide om fritidsulykkesforsikringen

Den kollektive fritidsulykkesforsikring gennem Tryg koster 43 kroner om måneden. Det er en rigtig god pris for alle de dækninger, som forsikringen giver.

Tryg kan årligt regulere prisen efter almindelig indeksregulering.

Hvis du er tilmeldt den kollektive forsikring, bliver du opkrævet hver måned sammen med dit kontingent til FPU.

Så snart du er omfattet af forsikringen, kan du få økonomisk erstatning efter pludselige hændelser og uheld, der medfører personskade. Det gælder varigt mén, behandling for skaden hos fysioterapeut eller kiropraktor, tyggeskader og dødsfald.

Se alle dækninger

Forsikringen dækker dig i din fritid. Hvis du er ledig, vil du i udgangspunktet være dækket hele døgnet.

Du er dækket i hele dit bopælsland og ved rejser og midlertidige ophold i hele verden i op til 12 måneder.

Hvis du melder dig ud af FPU, mister du også din fritidsulykkesforsikring gennem Tryg.

Du kan dykke ned i alle detaljerne om FPU’s kollektive fritidsulykkesforsikring i det tilhørende faktaark. Her finder du svar på det hele og alle forsikringssummerne.

Se alle detaljerne

Ved indmeldelse i FPU bliver du automatisk omfattet af forsikringen, medmindre du aktivt fravælger den.

Hvis du ønsker at tilmelde dig forsikringen, skal du blot sende en mail til FPU, hvor du fortæller, at du vil omfattes af forsikringen.

Skriv til os

Alle FPU-medlemmer med fast bopæl i Norden kan blive omfattet af forsikringen med det samme. Har du bopæl i et andet EU/EØS-land, kan du også tilmelde dig forsikringen, det kræver blot aftale med FPU og Tryg. Efter aftale gælder forsikringen også ved midlertidige ophold i resten af verden i op til 12 måneder.

Vi anbefaler alle medlemmer at blive omfattet af forsikringen.

Hvis du får en skade, skal du først ringe til FPU og få oplyst policenummeret på den kollektive fritidsulykkesforsikring.

Herefter skal du anmelde skaden til Tryg ved at ringe på 4420 2895 eller besøge deres hjemmeside.

Besøg Tryg

FPU-members can sign a leisure time accident insurance with Tryg. The price for the insurance is very favorable at only 43 DKK per month with high covers.

We recommend all our members to be covered by the leisure time accident insurance.

If you want to sign the insurance, please send a mail to fpu@flyvebranchen.dk

See the details for the insurance below.

Leisure time insurance

FPU giver dig adgang til flere attraktive forsikringer

Uanset om du ønsker at være omfattet af den kollektive fritidsulykkesforsikring gennem Tryg eller ej, kan du som FPU-medlem tegne billige og eksklusive forsikringer hos selskabet TJM Forsikring.

FPU arbejder tæt sammen med TJM Forsikring, som kun optager kunder, der er organiseret i faglige organisationer som FPU. Alle og enhver kan altså ikke få forsikringerne hos TJM – men det kan du!

Forsikringerne hos TJM bliver gang på gang kåret til årets bedste ifølge Forbrugerrådet Tænk, og du kan både se frem til at få bedre dækning og højere service, mens du sparer hver måned på dine forsikringer.

Det er et eksklusivt tilbud til dig og alle andre medlemmer af en faglig organisation.

Flere forsikringer hos TJM har vundet prisen som årets bedste af Forbrugerrådet Tænk.

Du får adgang til ferieboliger, så du kan tage på eventyr med familien

Meld dig ind i FPU og spar
penge på forsikringerne

Så snart du melder dig ind i FPU, kan du rykke dine forsikringer til TJM og blive omfattet af vores attraktive fritidsulykkesforsikring.