TJM Forsikring

Forside » Medlemsfordele » TJM Forsikring

Du får rabat, fordi du er FPU’er

Den allervigtigste opgave for FPU er at passe på dig på dit arbejde og i din hverdag. Det gør vi ved at forhandle din overenskomst, så du får de bedst mulige løn- og arbejdsvilkår, men vi gør det også ved at skaffe dig eksklusive og attraktive tilbud hos vores samarbejdspartnere. Eksempelvis billige forsikringer.

Derfor kan alle FPU-medlemmer med bopæl i Danmark få Danmarks bedste forsikringer hos TJM og en rigtig billig fritidsulykkesforsikring gennem Tryg.

Herudover har vi indgået en helt særlig aftale med et svensk forsikringsselskab, så alle FPU-medlemmer med bopæl i Sverige også kan få rabat på forsikringerne.

Det er vores måde at betale tilbage for, at du støtter vores fælles kamp for arbejdsvilkårene i luftfart.

Det er et eksklusivt tilbud til dig og andre medlemmer af udvalgte, faglige organisationer.

Flere forsikringer hos TJM har vundet prisen som årets bedste af Forbrugerrådet Tænk.

Du får adgang til ferieboliger, så du kan tage på eventyr med familien.

Derfor er TJM en fordel for dig

Selvom forsikringer måske ikke er det første, du tænker på om morgenen, så er det vigtigt at være godt forsikret. Hvis uheldet er ude, har man brug for et forsikringsselskab, man kan stole på, og som gør alt for at hjælpe dig. Både hvis vandet står i kælderen, hunden bliver syg, eller bilen går i stykker.

TJM Forsikring forstår alt det. Deres forsikringer bliver gang på gang kåret som Danmarks bedste af Forbrugerrådet Tænk, og det er ikke alle og enhver, der kan få lov at tegne deres forsikringer hos dem.

TJM har nemlig et tæt knyttet bånd med de faglige organisationer som FPU. Derfor bruger de pengene på deres og vores medlemmer ved at give høje dækningsgrader og personlig service frem for at have tårnhøje marketingsbudgetter eller høje udbytter til aktionærer.

Det betyder kort og godt, at du får bedre forsikringer og sparer penge, hvis du skifter til TJM.

Bliv medlem af FPU

Har du lyst til at spare penge på dine forsikringer og være sikker på, at du er ordentligt dækket, hvis uheldet er ude? Meld dig ind i FPU i dag og få adgang til TJM Forsikring.

Bor du i Sverige? Som FPU’er får du stadig billigere forsikringer

Rigtig mange flyvende – og medlemmer af FPU – bor i Sverige og arbejder i Københavns Lufthavn. Desværre tillader reglerne på forsikringsområdet ikke, at danske forsikringsselskaber som TJM må forsikre mennesker uden bopæl i Danmark. Heldigvis har FPU og TJM Forsikring fundet en attraktiv løsning!

FPU og TJM Forsikring har nemlig indgået et samarbejde med det svenske forsikringsselskab Trygg Hansa, som gerne vil hjælpe de svenske FPU-medlemmer og tilbyde billigere forsikringer på huset og livet i Sverige.

Den eksklusive særaftale med Trygg Hansa giver alle FPU-medlemmer med svensk bopæl helt op til 25 procent i rabat på den samlede forsikringspakke. Og så er der altså god chance for, at du som bosat i Sverige kan spare penge ved at rykke dine forsikringer til Trygg Hansa.

Hvis du har bopæl i Danmark men sommerhus i Sverige, kan du også benytte dig af de fordelagtige priser hos Trygg Hansa. 

Tryk på knappen herunder og find kontakt og yderligere information om Trygg Hansa.

Særligt tilbud til dig, der bor i Sverige

Mange flyvende bor i Sverige og har base i CPH. Det giver skattemæssige fordele, men der er også andre kontante fordele, som FPU sørger for. Eksempelvis at alle FPU-medlemmer med bopæl i Sverige får helt op til 25% rabat på forsikringer hos Trygg Hansa. 

Adgang til feriehuse

Hvis du er forsikret hos TJM, får du som noget helt unikt adgang til feriehuse i Danmark og udlandet. For at booke feriehusene skal du oprette en bruger via knappen herunder. Du skal bruge dit policenummer fra TJM og have dit Mit-ID ved hånden. God ferie!

Særlig rejseforsikring

Mange flyvende oplever at blive udstationeret fra tid til anden. Og hvis du arbejder i et andet land midlertidigt, er det vigtigt at have helt styr på rejseforsikringen, så du trygt kan rejse på ferie. Det hjælper TJM gratis med, hvis du allerede har din rejseforsikring hos TJM.

Billig fritidsulykkesforsikring

Som FPU-medlem kan du blive omfattet af vores kollektive fritidsulykkesforsikring hos Tryg, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid. Du får høje dækninger mod varige mén og refunderet udgifter til fysioterapeut til en god pris.

Få nyhedsbrev fra FPU

Tilmeld dig her

Vi udsender et månedligt nyhedsbrev med relevante historier fra branchen, FPU
og Fagbladet Luftfart.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.