Skatterådgivning i udlandet

Få hjælp i udlandet

Luftfart udgør hjørnestenen i internationalt arbejde, og derfor finder mange danske piloter og kabineansatte naturligt job med base i udlandet. Til udlandseventyret hører store erfaringer, spændende arbejdsopgaver og førstehåndsoplevelsen af et andet land.

Desværre oplever vi, at man kan komme i problemer med myndighederne, fordi reglerne om udlandsbeskatning og social sikring er komplicerede. Også selvom man handler i god tro.

Hvis man arbejder i udlandet, har man ikke automatisk ret til sociale ydelser som sygesikring, arbejdsløshedsforsikring og pension, og man er selv forpligtet til at undersøge og efterleve reglerne for beskatning. 

Derfor har FPU indgået et samarbejde med rådgivningsselskabet KPMG Acor Tax, der giver alle FPU-medlemmer 25 procent rabat på konkret skatterådgivning. Med hjælpen fra KPMG Acor Tax sætter papirarbejdet ikke stop for et spændende job i udlandet.

Undgå skattesmæk i udlandet

FPU har indgået en særdeles attraktiv aftale med skatterådgivningsselskabet KPMG Acor Tax, der giver alle medlemmer 25 procent rabat på rådgivning hos deres konsulenter. Tilbuddet er særligt relevant til alle, der arbejder i udlandet i en kortere eller længere periode.

Hvis du ønsker en personlig konsultation eller en uforpligtende indledende samtale med KPMG Acor Tax, skal du blot udfylde kontaktformularen herunder. Den specifikke pris bliver naturligvis aftalt på forhånd.

Når først FPU har verificeret dine oplysninger, vil KPMG Acor Tax kontakte dig og hjælpe dig i lige netop den situation, du står i. 

Herudover kan alle udlandsmedlemmer i FPU få adgang til en vejledning om skatteforhold for internationalt arbejde, der er udarbejdet specielt til FPU-medlemmer af KPMG Acor Tax. Skriv til FPU for at få vejledningen gratis. Brug emnelinje: KPMG-vejledning.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Få vejledning om skatterådgivningen

Som medlem af FPU kan du tilsendt en gratis skattevejledning udarbejdet af de dygtige konsulenter hos KPMG Acor Tax.

Tryk på knappen herunder og brug emnelinjen: KPMG-vejledning. Så sender FPU vejledningen direkte til dig.

Bliv medlem af FPU

Selvom du arbejder i udlandet, kan du sagtens være medlem af FPU og nyde gode af de mange fordele og rabatter. Bliv en del af det faglige fællesskab allerede i dag.