Forbrugsforeningen

Spar penge på det meste som FPU'er

Som fagforening bekymrer FPU sig om alle vores medlemmers lønvilkår og dermed privatøkonomi. Derfor tilbyder vi alle medlemmer at få gratis medlemskab af rabatordningen Forbrugsforeningen, som er Danmarks største og ældste indkøbsforening.

Forbrugsforeningen har eksisteret i mere end 130 år, og konceptet er såre simpelt. Så længe du har kortet fra Forbrugsforeningen i hånden eller den opdaterede app på mobilen, kan du som FPU’er se frem til en lang række rabatter i hele landet. Og der er mange gode ting på hylderne!

Mere end 4.000 butikker og 400 webshops har lavet rabataftaler med Forbrugsforeningen, og sidste år betød det, at medlemmerne samlet set sparede hele 185.000.000 millioner kroner.

Det koster dig ikke en krone at spare penge på alt det, du måske alligevel havde købt, så længe du er medlem af FPU.

Hent Forbrugsforeningens app

Forbrugsforeningen har sin egen app, hvor du kan holde styr på dit kontoudtog, pinkode, transaktioner, optjent bonus og meget mere.

Appen har fået en forbedret søgefunktion, så du altid har et hurtigt overblik ved hånden og kan finde butikker og caféer med bonus.

Download appen her eller find den der, hvor du normalt henter dine apps.

Sådan virker Forbrugsforeningen

Det er let og bekvemt at komme i gang med Forbrugsforeningen. Som FPU-medlem kan du gratis komme med i foreningen, og der er naturligvis ingen regler for, hvad du skal købe gennem foreningen. Der er altså noget at hente, uanset om du er ude efter rabat på turen til Bonbon-land, kaffen hos Lagkagehuset eller byggematerialerne i Bauhaus eller Silvan.

Når du handler i en af de tusindvis af butikker, restauranter eller webshops med dit kort fra Forbrugsforeningen, får du helt automatisk en bonus. Den varierer fra butik til butik, men det er altid bedre end ingenting, og bonussen gælder alle varer, inkl. tilbud og udsalg.

Du betaler i første omgang det fulde beløb ligesom alle andre, men én gang om året op til jul, får du udbetalt din opsparede bonus fra hele året. De fleste medlemmer af Forbrugsforeningen fortæller, at de er meget glade for denne ordning, og at de næsten betragter det som en tidlig julegave til dem selv hver eneste år. Hvor meget du får udbetalt, afhænger selvfølgelig af, hvor meget du har brugt kortet i løbet af året.

Normalt koster det penge at være medlem af Forbrugsforeningen, men som FPU-medlem får du altså rabatordningen foræret. Det eneste andet krav er, at du har adresse i Danmark, Færøerne eller Grønland.

Kom i gang med at bruge Forbrugsforeningen nu ved at oprette en bruger via deres selvbetjening. Du skal bare oplyse, at du er medlem af FPU, hvor du arbejde henne, at FPU har henvist dig til siden samt dine personlige oplysninger som adresse og bankoplysninger. Til sidst bekræfter du med MitID din indmeldelse hos Forbrugsforeningen, og så er du klar til en verden uden fuld pris.

Bliv medlem af FPU

Har du lyst til at sige farvel til fuld pris? Meld dig ind i FPU og få gratis medlemskab hos Forbrugsforeningen, der giver rabat i mere end 4.000 butikker og webshops over hele landet.

Tank med omtanke

Forbrugsforeningen har lavet en rabataftale med Uno-X, som har tankstationer over hele landet. 

Som medlem sparer du 25 øre pr. liter benzin, og over året kan det altså blive til en hel del kroner og ører!

Må jeg bede om en billig regning?

Spar penge hver eneste gang, du er i byen med venner eller familie. 

Med Forbrugsforeningen i hånden kan du altså skære op til 10% af regningen på en lang række caféer og restauranter over hele landet.

Byg med bonus

Har du et større gør-del-selv-projekt i kalenderen? Som medlem af FPU og Forbrugsforeningen kan du spare 6% hos flere byggemarkeder.

Der er aftaler med både Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Kom i form til skarpe priser

Som medlem af FPU og Forbrugsforeningen er det ikke prisen, der står i vejen for løbeformen.

Forbrugsforeningen har flere rabataftale med sportskæder som Sportsmaster, Intersport, Sport 24 og Løberen.

En billig billet tak

Gennem Forbrugsforeningen kan du spare penge på billetten til en lang række oplevelser og aktiviteter.

Du får eksempelvis 5% på turen til Bonbon-land eller 7% på oplevelsespakker hos Go Dream.

Få nyhedsbrev fra FPU

Tilmeld dig her

Vi udsender et månedligt nyhedsbrev med relevante historier fra branchen, FPU
og Fagbladet Luftfart.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.