Lån & Spar Bank

Skift til en bank, vi ejer i fællesskab

Uanset hvor du er i livet, og uanset om du er medlem af FPU eller ej, har du brug for en bank. Det er til gengæld kun medlemmer af FPU og andre faglige organisationer, der kan nyde godt af de kontante fordele, man kan få hos Lån & Spar Bank. Man skal nemlig være medlem af en fagforening som FPU for at blive MedlemsKunde i banken.

Lån & Spar er en af vores allermest værdsatte samarbejdspartnere, og i sidste ende er du faktisk selv medejer af banken. Det er nemlig FPU og andre faglige organisationer, der ejer Lån & Spar, og derfor kan banken tilbyde dig nogle meget attraktive vilkår, som alle og enhver ikke kan få.

Det betyder kort og godt, at du kan gøre en god handel som FPU’er, hvis du går i Lån & Spar. Det betyder også, at banken har et særligt godt kendskab til dig og din branche, og at de derfor kan give dig målrettet rådgivning. Uanset hvor du er livet, og uanset hvad du drømmer om.

Danmarks højeste rente på lønkontoen.

Gratis privatkonti til dig og din partner.

Gratis webinarer om privatøkonomi.

Spar penge i banken som FPU’er

Har du styr på dine investeringer, og ved du, hvor mange penge du rent faktisk bruger på bankgebyrer?

Vi ved, at det kan være svært at navigere i alle de tunge begreber og vigtige detaljer, der flyver om ørerne på os, når det gælder vores privatøkonomi. Derfor samarbejder vi tæt med Lån & Spar, så du kan blive klædt ordentligt på og få flere penge mellem hænderne.

Lån & Spar hjælper dig godt i gang med lån og rådgivning og afholder blandt andet webinarer, som hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger angående privatøkonomien.

Herudover betaler Lån & Spar en stor del af deres indtægter tilbage til MedlemsKunderne. I 2023 drejede det sig i alt om 130 millioner kroner, som MedlemsKunderne fik tilbage i renter. Som FPU’er kan du nemt og bekvemt skifte til Lån & Spar og få del i den belønning.

Bliv medlem af FPU

Har du lyst til at spare penge i banken og få fat i de gode tilbud hos Lån & Spar? Meld dig ind i FPU i dag og få adgang til de attraktive fordele hos Lån & Spar.

Danmarks bedste lønkonto

Lån & Spar tilbyder den højeste rente på lønkontoen til alle deres MedlemsKunder. Du skal være medlem i FPU for at få fat i tilbuddet, der også inkluderer gratis Mastercard, Visakort og Dankort.

Fordelagtige billån

Drømmer du om ny bil? Hvis du er medlem af FPU, kan du få et fordelagtigt billån hos Lån & Spar, så du kan gøre drømmen til virkelighed så billigt som muligt.

Blog klogere til webinar

Kom med til gratis webinarer hos Lån & Spar og bliv bedre rustet til din privatøkonomi. Se de kommende webinarer hos Lån & Spar herunder.

Gratis privatkonti

Alle FPU-medlemmer kan få gratis privatkonti hos Lån & Spar. Banken sparer dig dermed for gebyrer, og de giver ovenikøbet det samme tilbud til din samlever.

Kontakt Lån & Spar

Du kan altid hive fat i Lån & Spar, hvis du vil spare penge i banken. Ring til Lån & Spar på 3378 1989 eller book et møde herunder.

Få nyhedsbrev fra FPU

Tilmeld dig her

Vi udsender et månedligt nyhedsbrev med relevante historier fra branchen, FPU
og Fagbladet Luftfart.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen.