Gratis onlinekurser

Gratis onlinekurser hos AOF

Har du lyst til at udvikle dig personligt og udforske nye sider af dig selv og dine kompetencer? Gennem FPU får du adgang til en lang række onlinekurser hos AOF, som du kvit og frit kan tilmelde dig.

AOF (Arbejdernes Oplysnings Forbund) blev oprindeligt stiftet i 1924 af Fagbevægelsen, så alle organiserede medlemmer kunne gå på aftenskoler, højskoler eller sprogcentre til en fordelagtig pris. Værdierne dengang og den dag i dag er stadigvæk at udbrede ny viden og forståelse, men nu har teknologien givet os mulighed for onlinekurser.

Det betyder, at du kan udvikle dine kompetencer hjemmefra sofaen og lære lige det, du vil. Det bliver ikke nemmere end det.

Du kan komme på gratis onlinekurser i alt fra projektstyring til AI-værktøjer eller lære et helt nyt sprog. Rigtig god fornøjelse og lærelyst.

Bliv medlem af FPU i dag

Få adgang til gratis onlinekurser hos AOF som FPU-medlem
Find dit medlemskab herunder

Sådan kommer du i gang hos AOF

For at komme i gang med det store udvalg af onlinekurser hos AOF skal du blot følge knappen herunder og tilmelde dig som bruger i deres system.

Det kræver, at du er medlem af FPU, men du skal ikke oplyse andet end dit navn og din e-mail.

Alle FPU-medlemmer – uanset medlemstype, bopæl eller faglighed – kan tilmelde sig kurserne helt gratis. Alle medlemmer får adgang til det fulde katalog hos AOF, som du kan se, så snart du er tilmeldt som bruger.

Har du spørgsmål til tilmeldingen eller svært ved at komme i gang, så er du velkommen til at skrive til os på fpu@flyvebranchen.dk.

Udvalgte onlinekurser hos AOF

Kom i gang med AI

Vi hører meget om kunstig intelligens (AI) og Chat-GPT for tiden. Hvordan værktøjerne vil revolutionere samfundet, inden vi ser os om. Men hvad er det overhovedet, og hvordan kommer du med på bølgen?

140 forskellige sprogkurser

Alle os flyvende har gode sprogfærdigheder, og vi er vant til at jonglere på flere sprog. Men måske drømmer du om at lære spansk eller japansk i din fritid, så du kan udvide dine kompetencer? 

LinkedIn-kursus

Har du styr på LinkedIn? Det sociale medie er efterhånden stedet, hvor du søger nyt arbejde og holder styr på dine professionelle kontakter fra hele karrieren. Lær hvordan du bruger det rigtigt.

Digital kommunikation

Det er ikke helt nemt at kommunikere rigtigt og mest effektivt. På denne kursus lærer du mere om de mange kommunikationsplatforme og kanaler og bliver bedre til at kommunikere på skrift.

Mødeledelse

Forstå alt det, der går forud for det vellykkede møde og få konkrete råd til mødeledelse.

Jobsøgning

Bliv opdaterede på den seneste viden om kunsten at søge og lande jobbet.

Det gode CV

Få genopfrisket, hvad et CV egentlig er, og hvordan du laver det bedste.

Virksomhedsøkonomi

Til dig der ønsker et grundlæggende kendskab til øknomien i en virksomhed.

Bliv medlem af FPU

Vil du prøve kræfter med de mange onlinekurser gennem AOF? Meld dig ind i FPU i dag og få adgang til kompetenceudvikling, sprogkurser og meget mere – helt gratis.