FPU-Talk: Om fremtidens luftfart

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FPU-Talk: Om fremtidens luftfart

27. februar 2024 kl. 15:30 17:30

Medlemsmøde med Thomas Thessen

Søndermarksvej 16, 2500 Valby

Luftfarten er (som altid) midt i en rivende udvikling. Den grønne omstilling blæser om ørerne på os, og flyselskaber, lufthavne, organisationer og de ansatte selv er i fuld gang med at finde ud, hvordan vi skal forholde os til det hele.

Vil der fortsat være passagerer nok i fremtiden, og hvor langt er branchen egentlig kommet med klimadagsordenen, som fylder så meget omkring os?

Som ansat i luftfart har du med garanti en masse spørgsmål om og til din branche – og nu får du chancen for at få besvaret en hel del af dem.

FPU inviterer nemlig alle medlemmer til et gratis medlemsmøde om fremtidens luftfart. Vi kalder arrangementet for FPU-Talk, og vi håber at se dig og dine kollegaer til en spændende eftermiddag.

Vi får besøg af adjungeret professor ved Aalborg Universitet Thomas Thessen, der kender luftfarten indefra efter 13 års ansættelse hos Københavns Lufthavn. Og selvom fremtiden rigtig nok er svær at spå om, så tør vi godt love, at vi i selskab med Thomas får et lærerigt og inspirerende smugkig til de mange muligheder for vores fag.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, og stolene bliver fyldt efter først til mølle-princippet. Hvis du er interesseret i deltage, bør du tilmelde dig med det samme. Og husk endelig at nævne det for din kollega, så du kan tage ham eller hende med under armen.
Vi håber at se dig til en god eftermiddag hos FPU.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men det kræver medlemskab af FPU. Der vil være gratis vand, te og kaffe til arrangementet. Tilmelding kræves.

Arrangementet/Kurset er desværre fuldt booket.

Om oplægsholderen:

Thomas Thessen er adjungeret professor i luftfart på Aalborg Universitet og har blandt andet været underviser på Luftfartsakademiets HD-uddannelse Air Transport Management i 2023. Thomas Thessen har 13 års erfaring som seniormedarbejder herunder som cheføkonom i Københavns Lufthavn, hvor han har stået for at dokumentere den samfundsmæssige værdi af lufthavnen. Desuden har han være meget involveret i den grønne omstilling af luftfarten bl.a. som medlem af Luftfartens Klimapartnerskabs analysegruppe.

Flyvebranchens Personale Union

Telefon: +45 36 13 25 15

Se Arrangør hjemmeside

Flyvebranchens Personale Union

Søndermarksvej 16
2500 Valby, København Danmark

Sådan behandler vi dine personoplysninger:
Dit navn, din e-mail og dit telefonnummer, som du indtaster i formularen, sendes til Flyvebranchens Personale Union.
Data sendt via denne side bruges udelukkende til at holde styr på tilmeldingerne til arrangementet.
Alle data og mails slettes efter 30 dage fra den dato arrangementet bliver afholdt.