You are currently viewing Vigtig information om dit medlemskab af FPU

Vigtig information om dit medlemskab af FPU

FOR ENGLISH PRESS HERE

Kære medlem,

FPU er nu flyttet i en ny organisatorisk ramme.

Sammen med Dansk Jernbaneforbund har vi oprettet Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane.

FPU beholder fremadrettet selvstændigheden.

Men igennem den nye ramme kan vi optimere medlemstilbud til dig.

I forbindelse med flytningen har vi desuden en række praktiske oplysninger vedrørende opkrævninger, som du meget gerne må læse:

Vedrørende kontingent og opkrævninger

Mangler du at betale én eller flere opkrævninger? Så tag fat på FPU på fpu@flyvebranchen, så kan vi sende dig de opkrævninger, du mangler at betale

Vil du gerne tilmeldes betalingsservice? Tilmeld dig her 

Er du også medlem af Min A-kasse? A-kassemedlemskabet og FPU-medlemskabet skal fremadrettet betales hver for sig. Derfor modtager du fremadrettet en separat opkrævning fra Min A-kasse – også via betalingsservice.

Betaler du nu fra en udenlandskonto? Så skal du betale de girokort, du modtager, nøjagtig, som du gør nu. SWIFT adresse er LOSADKKK Iban nr: DK8404004022143188

Medlemsfordele i FPU

Har du valgt vores Kollektive Fritidsulykkeforsikring? Den kollektive fritidsulykkeforsikring igennem FPU er nu blevet endnu mere fordelagtig – den dækker nu også tyggeskader og dækker behandling ved kiropraktor, fysioterapeut med flere. Du kan læse mere i denne flyer (OBS: Gælder kun for jer, der har valgt – og betaler til – ordningen). Betales via det faglige kontingent til FPU.

Har du private forsikringsordninger igennem dit FPU-medlemskab? FPU er nu tilknyttet Tjenestemændenes Forsikring og TRYG. Du kan tage fat i dem ved at ringe på 70332828 eller læse denne flyer fra Tjenestemændenes Forsikring. Husk, at disse ekstra forsikringstilbud udelukkende er for folk med adresse i Danmark.

Gruppelivsforsikringen ophører: FPU’s bestyrelse har inden udtrædelsen af Serviceforbundet besluttet at Gruppelivsforsikringerne skulle bringes til ophør fra den 1. maj, udbetalingen var for lille og alt for få benyttede den.

Har du brug for en god rabatordning? Vores LO-plus-ordning ophører (men FPU forbliver selvfølgelig medlemmer af LO). Vi har til gengæld et aldeles fordelagtigt alternativ: Igennem dit FPU-medlemskab får du nu adgang til Forbrugsforeningen, som kan give lignende og bedre rabatter. Læs mere på deres hjemmeside her.

Overvejer du at skifte bank? Som medlem af FPU får du adgang til en række fordele i Lån og Spar. Læs mere her

Hvad er Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane (BLJ)? BLJ består af henholdsvis FPU og Dansk Jernbaneforbund. Brancheorganisationen vil fremadrettet fungere som et fællessekretariat for de to fagforbund med henblik på at styrke service, tilbud og rådgivning af medlemmerne. Du kan læse mere på flyvebranchen.dk eller på brancheorganisationen.dk