You are currently viewing Vigtig info vedrørende dit medlemskab i FPU

Vigtig info vedrørende dit medlemskab i FPU

FOR ENGLISH PRESS HERE

FPU har forladt Serviceforbundet og er nu en del af Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane. Det resulterer i nogle administrative ændringer og en række medlemsfordele for dig.

I denne artikel får du svar på dine praktiske spørgsmål, og desuden har vi links til medlemstilbud fra nye samarbejdspartnere i forhold til bank, lån, forsikringer og rabatordninger.

Vigtig info vedrørende opkrævning i FPU

  • Vi har nu en ny betalingsserviceaftale. Du får derfor nu tilsendt girokort (på netbank, e-boks eller med post), som du kan tilmelde betalingsservice.
  • Denne gang betaler du for to måneder på én gang (maj og juni 2017.) Fremadrettet betaler du selvfølgelig, som du plejer, én måned ad gangen betalt forud.
  • Vi forenkler vores kontingenttyper. Nogle medlemmer vil derfor opleve, at deres kontingent ændrer sig. Disse medlemmer får direkte besked.
  • Fremover skal det faglige kontingent og a-kasse-kontingentet betales hver for sig. Du modtager derfor også et girokort fra Min A-kasse, som du også kan tilmelde betalingsservice.

 Spørgsmål/svar og medlemstilbud

Er du udelukkende medlem af FPU? Du kan nu tilmelde betalingen til betalingsservice. Husk, at du bliver afkrævet for både maj og juni på første opkrævning.

Er du også medlem af Min A-kasse? A-kassemedlemskabet og FPU-medlemskabet skal fremadrettet betales hver for sig. Derfor modtager du fremadrettet en separat opkrævning fra Min A-kasse – også via betalingsservice.

Betaler du nu fra en udenlandskonto? Så skal du betale de girokort, du modtager, nøjagtig, som du gør nu. SWIFT adresse er LOSADKKK Iban nr: DK8404004022143188

Er du på firmatræk? Så får du nærmere besked fra din afdeling

Har du valgt vores Kollektive Fritidsulykkeforsikring? Vi er glade for at kunne fortælle, at du automatisk fortsætter med samme præmie og med flere fordele igennem Tjenestemændenes Forsikring/Tryg. Du kan læse mere i denne flyer (OBS: Gælder kun for jer, der har valgt – og betaler til – ordningen). Betales via det faglige kontingent til FPU.

Har du private forsikringsordninger igennem dit FPU-medlemskab? Samarbejdet med ALKA ophører. Til gengæld har vi et aldeles fordelagtigt alternativ, idet FPU nu er tilknyttet Tjenestemændenes Forsikring og TRYG. Du kan tage fat i dem ved at ringe på 70332828 eller læse denne flyer fra Tjenestemændenes Forsikring. Husk, at disse ekstra forsikringstilbud udelukkende er for folk med adresse i Danmark.

Gruppelivsforsikringen ophører: FPU’s bestyrelse har inden udtrædelsen af Serviceforbundet besluttet at Gruppelivsforsikringerne skulle bringes til ophør fra den 1. maj, udbetalingen var for lille og alt for få benyttede den.

Har du brug for en god rabatordning? Vores LO-plus-ordning ophører (men FPU forbliver selvfølgelig medlemmer af LO). Vi har til gengæld et aldeles fordelagtigt alternativ: Igennem dit FPU-medlemskab får du nu adgang til Forbrugsforeningen, som kan give lignende og bedre rabatter. Læs mere på deres hjemmeside her.

Overvejer du at skifte bank? Som medlem af FPU får du adgang til en række fordele i Lån og Spar. Læs mere her

Hvad er Brancheorganisationen Luftfart og Jernbane (BLJ)? BLJ består af henholdsvis FPU og Dansk Jernbaneforbund. Brancheorganisationen vil fremadrettet fungere som et fællessekretariat for de to fagforbund med henblik på at styrke service, tilbud og rådgivning af medlemmerne. Du kan læse mere på flyvebranchen.dk eller på brancheorganisationen.dk