You are currently viewing Udtalelse om afskedigelserne i Jet Time

Udtalelse om afskedigelserne i Jet Time

Udtalelse af Thilde Waast (formand FPU) og Kristian Plambeck (repræsentant for FPU-medlemmerne i Jet Time – og formand for Pilot Association Jet Time (PAJ):

Jet Time har i en længere periode haft det svært. Flere regnskabsår med røde tal på bundlinjen har skabt en uholdbar situation, som krævede en form for handling. Denne handling ser vi nu.

Resultatet er, at flåden reduceret betydeligt, og dermed desværre også antallet af piloter. Der vil desværre være mange kollegaer, der vil modtage deres opsigelse inden for den nærmeste tid. Alt i alt en meget kedelig og beklagelig situation for de ramte piloter og for dansk luftfart generelt.

Jet Time har fra starten valgt at inddrage medarbejdernes repræsentanter i processen, og det betyder at vi nu naturligvis er inddraget i processen om vilkårene for opsigelserne. Lad os slå det helt fast, at vi naturligvis arbejder for at bevare så mange arbejdspladser i cockpittet som overhovedet muligt.

Som sagt – vi går en svær tid i møde. Der er dog stadig 300 danske arbejdspladser i Jet Time, som vi nu må kæmpe videre for at bevare. Og så satser vi stærkt på, at der ligger mere produktion og venter i fremtiden, og at vi dermed kan genansætte nogle af de opsagte.

Vi vil naturligvis forsøge at beskytte og hjælpe vores medlemmer bedst muligt, og vi vil selvfølgelig komme med mere information, så snart vi ved mere. I kan tage fat på bestyrelsesmedlemmerne i PAJ, eller benytte kontaktoplysningerne til FPU, som man kan finde på denne side, hvis I har opfølgende spørgsmål.

(Medlemmerne i PAJ er selvfølgelig blevet informeret på et mere detaljeret niveau per mail)

 

 

Skriv et svar