You are currently viewing Se billederne: FPUs første kongres og 50 års jubilæum

Se billederne: FPUs første kongres og 50 års jubilæum

I oktober holdt FPU sin første kongres, og vi kunne samtidig fejre 50 år i dansk luftfart. Det blev afholdt under nogle helt andre omstændigheder, end hvad vi oprindeligt havde forestillet os, men vi er glade for, at det trods alt blev muligt at invitere gæster, delegerede og hovedbestyrelsen til en dag med luftfart i centrum.

Vi havde talere fra bl.a. SAS, Københavns Lufthavn, Dansk Industri og Norwegian, der fortalte om situationen i dansk luftfart. Kongressen genvalgte Thilde Waast og Anders Mark Jensen som formand og næstformand. Og vi fik vedtaget strategiprogrammet for FPU de næste fire år:

Vi skal først og fremmest have hjulpet jer medlemmer så godt som muligt gennem coronakrisen, og så skal vi sørge for, at FPU bliver den mest indflydelsesrige stemme i dansk luftfart, så vi fortsat kan sætte fokus på jeres rettigheder og på at sikre, at gode, overenskomstsikrede jobs er normen i luftfart.

Herunder har vi samlet lidt billeder fra dagen, og vi sender en stor tak til jer, der var med til at gøre den speciel, og selvfølgelig en tak til alle jer medlemmer, der til sammen udgør FPU, og som de seneste 50 år har stået sammen for at kæmpe for de flyvendes rettigheder.

Foto: Jacob Crawfurd