You are currently viewing SAS-piloterne på vej ind i FPU

SAS-piloterne på vej ind i FPU

En ny forening har set dagens lys. Det er begyndelsen på et nyt og spændende samarbejde mellem den største faglige organisation for de flyvende i Danmark og piloterne fra SAS

Christian Vinther Fyrst er bestyrelsesformand i den nye forening.

Han og de andre i bestyrelsen er alle SAS-piloter, og han ser den nye forening, som et nødvendigt skridt:

”Vores dagligdag er præget af flere og flere krav og et stadig større konkurrencepres. For at kunne modsvare presset, må vi ansatte i branchen stille os sammen i et stærkt fællesskab

Vi har derfor stiftet en ny forening af SAS-piloter for SAS-piloter. Og vi har meldt os ind i FPU og LO, fordi det giver os den nødvendige tryghed og styrke i en stadig mere omskiftelig branche,” siger Christian Vinther Fyrst.

SAS-piloterne på vej ind i FPU
SAS-piloterne på vej ind i FPU.En ny forening har set dagens lys. Det er begyndelsen på et nyt og spændende samarbejde mellem den største faglige organisation for de flyvende i Danmark og piloterne fra SAS.

FPU’s næstformand glæder sig også over det nye samarbejde: “Vi ser frem til samarbejdet, og vi ser det som et det helt rigtige skridt for de flyvende“, siger næstformanden.

De piloter som ikke er medlem af SPU er enten medlem af DPF (som ikke står i et hovedforbund) eller er slet ikke organiseret.

Christian Fyrst byder imidlertid samtlige SAS-piloter velkommen i den nye forening:

FPU er den største faglige organisation for piloter i Danmark, og derfor ved vi, at FPU er klar til at varetage vores interesser som SAS-piloter.

De er klar både på den danske, skandinaviske og internationale arena i forhold til at kæmpe for vores vilkår og for vores job. Og jo flere piloter vi er samlet  – des stærkere er vi,” afslutter Christian Fyrst.

Hvis du ønsker mere info om den nye forening og det nye samarbejde, så tag kontakt til Anders Mark Jensen på amj@forbundet.dk eller ring på 53713414