Medlemsfremgang i FPU

Flere og flere kan se fordelen i at melde sig ind i fællesskabet. Siden oktober 2014 har vi oplevet en medlemsfremgang på 31 pct.

Det er vi stolte over. For ikke mange år siden, så det ellers ikke godt ud for, men vi valgte at vende skuden, komme ud af kontorene, og ikke mindst tage kampene for medlemmerne. At vi gjorde det, står lysende klart med Ryanair-sagen.

Men den positive udvikling skyldes først og fremmest tillidsrepræsentanterne, der knokler hver dag for at forklare, hvorfor fællesskabet giver mening. Og ikke mindst skyldes den medlemmerne, der holder humøret højt i en branche, der er under rivende udvikling.

I skal alle vide, at dette har så afgørende betydning for, hvad vi kan gøre for jer. Når fællesskabet vokser, så vokser vores muligheder også. Vi ser frem til at tackle nye udfordringer sammen med nye såvel som gamle medlemmer.

I kan læse artiklen om medlemsfremgangen her. Og I kan se DR’s indslag om det her

Og her kan I læse om Isabellas arbejde (formand for Cimber cabin union) og om det nye FPU-medlem, Mille – og hendes begrundelser for at melde sig ind.

Ses i løbet af 2016!
/Anders og Thilde (Flyvebranchens Personale Union)