FPU søger studentermedhjælpere til at administrere coronapulje til afskedigede piloter

FPU søger to studentermedhjælpere til ansættelse i en tidsbegrænset periode, der kan administrere en hjælpepulje til kommercielle piloter, flyveledere og flyveinformationsoperatør, der har mistet jobbet under COVID19-krisen.

Om jobbet: Som en del af regeringen og Folketingets hjælpepakker blev det i 2020 besluttet at nedsætte en pulje til finansiering af certifikatvedligehold og helbredsundersøgelser for kommercielle piloter, flyveledere og flyveinformationsoperatør, der har mistet deres luftfartsjob under coronakrisen. Nu videreføres puljen i 2022.

Vi søger derfor to studentermedhjælpere til at administrere denne pulje, assistere sagsbehandlingssystemet og behandle ansøgninger dagligt.

Vi søger to kandidater, der kan besætte stillingerne så hurtigt som muligt (gerne i begyndelsen af marts).

Arbejdsopgaver:

– Daglig behandling af ansøgninger, afslag og tilsagn

– Daglig økonomistyring af puljen

– Daglig kontakt til primært piloter, men også flyveledere og flyveinformationsoperatører, der ønsker at søge midler

– Afrapportere til advisoryboard

Du kommer til at indgå i samarbejde med resten af personalet i Flyvebranchens Personale Union, særligt med vores kommunikationsteam, der består af to ansatte, og med det juridiske team, der består af to jurister og formanden, Thilde Waast. Puljen monitoreres desuden af et advisoryboard bestående af arbejdsmarkedets parter og Beskæftigelsesministeriet ved STAR, der skal modtage månedlige statusrapporter.

Om dig 

Vi har ikke specifikke krav til uddannelse og erfaring, men du skal kunne bruge Microsoft Excel på et nogenlunde avanceret niveau. Du skal kunne møde medlemmerne og udfordringerne med et smil. Du skal have mod på administrativt arbejde, økonomistyring og behandling af ansøgninger til puljer. Det vil være en fordel, men er ikke et krav, hvis du også har kendskab til luftfartsverdenen.

Vilkår

Stillingerne er tidsbegrænsede fra 1. marts til ca. 30. juli. Stillingen er sat til 15 timer om ugen pr. studentermedhjælper.

Om FPU 

Flyvebranchens Personale Union er en fagforening for piloter, kabinepersonale, helikopterpiloter, HEMS, AFIS og ledere i luftfartsbranchen. Vores cirka 2000 medlemmer arbejder fortrinsvist i Danmark, men vi har også mange medlemmer i andre skandinaviske lande, Grønland og resten af verden.

Vi er fagforening i vækst med næsten 100 tillidsvalgte. Og vi er en fagforening med mange jern i ilden med stort fokus på udvikling til gavn for medlemmerne

Vi kan tilbyde

Et spændende job i en moderne fagforening, hvor du får indblik i luftfartsverdenen og puljestyring.

Det praktiske 

Stillingerne er på 15 timer og ønskes besat hurtigst muligt. Der tilbydes attraktiv løn- og personalepakke. Derfor læser – og svarer – vi på ansøgningerne løbende. Vi afholder samtaler løbende. Send din ansøgning til job@flyvebranchen.dk