You are currently viewing Forsikringer hos TJM

Forsikringer hos TJM

Det er med glæde, at vi kan tilbyde dig at købe dine forsikringer i  Tjenestemændenes Forsikring (TJM).

Vi kan forsikre dig og din husstand hele vejen rundt, alle døgnets 24 timer.

Uanset, hvor du befinder dig, og hvad du laver – så er vi der og er klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Det giver tryghed, så du kan koncentrere dig om dét, du brænder for.

Hos TJM får du:

  • Attraktive dækninger: Fleksible forsikringer med gode dækninger, der kan tilpasses netop dine behov, så du kun betaler for det, du har brug for. Flere af forsikringerne fås med 0 kr. i selvrisiko.
  • Konkurrencedygtige priser: Ikke alle kan blive kunder hos os – tilbuddet gælder kun medlemmer af organisationer, der, som FPU, samarbejder med Tjenestemændenes Forsikring. Den lukkede kundekreds betyder meget lave administrationsomkostninger og dermed gode priser til dig. Eller som vi siger: Sammenhold betaler sig.
  • Personlig service: Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan rådgive dig og hjælpe med alt det praktiske omkring køb af forsikringer – også uden for almindelig åbningstid. Vi har 80 forsikringstillidsmænd fordelt over hele landet, så der er altid én i nærheden af dig. Hertil kommer en hurtig og effektiv skadebehandling, hvis uheldet er ude.

Det er nogle af grundene til, at Tjenestemændenes Forsikring gennem flere år har haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder. Du behøver ikke at være tjenestemand for at blive kunde hos os – og er du selv kunde, kan dine voksne børn blive forsikret på samme gode vilkår som dig.

Mulighed for bonus

Tjenestemændenes Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab.

Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler, som du som kunde kan benytte dig af. Som kunde bliver du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

Ring på telefon 70 33 28 28, eller skriv til os på mail tjm@tryg.dk, og hør, hvor nemt du bliver kunde i Tjenestemændenes Forsikring.

Du kan også læse mere om os på TJMs hjemmeside www.tjm-forsikring.dk og på Facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig.