Brug din stemme – og send FPU videre!

  • Post category:Valg 2016

Bestyrelsen, ledelsen og 51 delegerede FPU’ere har gjort det klart: Vi ønsker, at FPU skal ud af Serviceforbundet. Vi ønsker, at FPU skal beholde sin selvstændighed i et nyt og stærkere transportfællesskab indenfor LO. Det står nemlig lysende klart, at vi løbende må udvikle os for at kunne modsvare udfordringerne i en stadig mere konkurrencepræget luftfartfartsbranche.

Et JA til udtrædelse vil betyde, at kan udvikle en ny og stærkere organisation med de jernbaneansatte i Dansk Jernbaneforbund. For os i luftfarten vil det betyde, at vi får mulighed for at lave nye bedre (efter)uddannelser, vi vil være tættere på juridiske ressourcer i LO, og vi vil få flere ressourcer og kræfter til at beskytte dine løn- og arbejdsvilkår fra internationalt pres.

Alle medlemmer skal høres, og derfor er det fuldstændigt afgørende, at du får stemt inden den 29. april, hvor afstemningen slutter. Vi skal bruge 2/3 dele af medlemmernes ja-stemmer, og derfor håber vi også, at du vil sprede budskabet på din arbejdsplads, så alle når at blive hørt.

Husk, at du altid kan kontakte din tillidsvalgte og/eller ledelsen på fpu@forbundet.dk eller på +45 3547 3410. Og på flyvebranchen.dk kan du finde mere information og svar på praktiske spørgsmål. Vi står altid parat til at hjælpe.

Med venlig hilsen
bestyrelsen og de delegerede i FPU